Онлайн консултиране

psiholog-cover

Живеем в динамичен свят, в който най-скъпото нещо е времето. Често искаме да ползваме различни услуги, но все не ни достига време за да се възползваме. Онлайн консултирането е услуга, която пести време на клиента, създава доверителна връзка и може да бъде напълно анонимно. 

Онлайн консултирането има предимства:

  • Вие избирате мястото на което ще се проведе консултацията. Комфорта на дома или на въздух в парка са едни от многото възможни места за провеждане на разговора. 
  • Местоживеенето не е проблем. Без значение дали сте в съседен град или в друга държава, ние можем да поработим съвместно с вашия проблем. Психологическото консултиране трябва да се провежда на родният език, тъй като позволява описването в нюанси на душения дискомфорт, могат да се разгледат в дълбочина личните и емоционални преживявания и точно да бъдат предадени на събеседника. Освен това познаването на народопсихологията и манталитета са важен ориентир за специалиста при психологическото консултиране. 
  • Анонимността в интернет помага на клиентите да свалят лесно психичните бариери. Ако сте от малко населено място и имате страхове да потърсите специалист, онлайн консултирането решава този проблем. 
  • Спестявате пари. Онлайн консултацията, винаги е по-евтина от консултация очи в очи.

 

agorafobia
psihosomatika
zaguba
destriktivno
trevojnost
ociofobia
posttravmatichen-stres
problemi-rabota
neuverenost
Untitled-1
natraplivi-misli
problemi-semeistov
lgbt
emocionalna-labilnost
okr
hipohondria
depresia
agresia
problem